Tanzania 3 – 22 Km

Vandaag begonnen we met een lange transfer in de richting van de kust, en in Tanzania betekent dat dus naar het oosten, waar we uiteindelijk ook zullen eindigen. Na de middag deden we wel nog een kort ritje, “short but sweet”. De eerste 13 Km gingen mooi off-road, te beginnen met een passage door een dorpje waar anders geen toerist komt. Daarna ging het nog wel een stuk over de grote weg maar het was dus toch een mooi ritje. Ons kamp ligt voor het eerst langs een riviertje en is, naast een groep apen, echt een vogel paradijs, met als hoofdvogel een lokale ijsvogel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s