sport rit 60 Km

De afgelopen 2 dagen heb ik toch maar gewoon thuis uitgez(w)eten. Vandaag kon er, tussen de ochtend- en de avondbuitjes, wel een ritje gemaakt worden.
Ik had onderweg een ontmoeting waar ik eigenlijk al ruim 2 jaar zat op te wachten. Ik wist dat mijn oud collega Hans, aansluitend op mijn eigen reis, ook voor 2 maanden naar Nieuw-Zeeland gereisd was en die reis zou dus ergens half maart 2020 eindigen, net rond de tijd dat de wereld op slot ging dus. Ze zouden dus hun reis net wel of net niet op een normale manier kunnen volmaken hebben en daar was ik al 2 jaar benieuwd naar. Ik weet nu dat het net wel was, ze konden met hun normaal voorziene vlucht terugkeren en landden net nadat de lockdown in België begonnen was.

https://www.strava.com/activities/7500057241

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s