sport rit 54 Km

De hemel was nog erg grijs maar ik besloot om te vertrouwen op de voorspellers die zeiden dat het na de middag droog zou blijven. Ik vertrok eigenlijk voor een wat grotere tocht maar de batterij van mijn elektronische versnellingen bleek bijna leeg, waardoor deze slechts beperkt bruikbaar zijn, en dus werd het toch maar een klein ritje. Met de grijze hemel en een toch best goed voelbare wind was het toch al niet het fraaiste fietsweer, ik had er dus niet teveel spijt van om mijn plannen aan te passen.

https://www.strava.com/activities/7504770795

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s