Ieper 83 Km

Mijn “missie” aan de kust zat erop dus keerde ik vandaag terug naar Ieper. De eerste helft viel het nog goed mee, nog redelijk fris en de wind een heel stuk eerder van achter. In Nieuwpoort draaide ik echter in de wind en werd het ondertussen toch ook wel wat warmer, de tweede helft was dus best lastig.
Ik passeerde ook langs De Blankaart, andere jaren ook gewon met de fiets een vogelparadijs maar nu vrij doods. Ik kan me niet van de indruk ontdoen dat er, onder het mom van natuurbeheer, wat veel aan de omgeving geprutst wordt. Nu, de kikkers zijn er waarschijnlijk des te geruster op 😉 .

https://www.strava.com/activities/7483911103

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s