Knokke 114 Km

Mijn doel aan de kust was waarschijnlijk lichtjes anders dan de gemiddelde bezoeker. Ik reed nog een stukje verder naar Knokke om naar de vrouwen te gaan kijken, niet die op het strand maar deze op de fiets. De Baloise Ladies Tour hield daar halt voor een korte rit in lijn en later een korte tijdrit en het leek me wel leuk om daar eens te gaan kijken. De vrouwen werden, in tegenstelling tot de mannen vorige maand, wel naar de randgemeenten verwezen, met name naar Westkapelle. De mannen mochten nog op de dijk finishen.
Het bleek nog een heel eind fietsen naar Knokke, zeker met de wind tegen. Ook moet ik zeggen dat, zeker net nadat je de hele Nederlandse kust afgefietst hebt, de fietsvoorzieningen langs de kust bepaald bedroevend zijn, om niet te zeggen dikwijls beschamend.
Ik bleef tijdens de tijdrit niet wachten tot de toppers zouden passeren, dan dreigde het wel heel erg laat te worden. Het liep nu al tegen zonsondergang tegen dat ik terug thuis was. Gelukkig was de wind nog niet gedraaid en had ik hem op de terugrit dus wel veelal in steun.

https://www.strava.com/activities/7480140738

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s