Westdorpe 87 Km

Ook vandaag was weer een mooie fietsdag, al verschenen er tegen de middag wel wat donkerdere wolken die bij deze warmte toch wat zorgen baarden. Vals alarm echter, er gebeurde niets mee. Ik kreeg op het einde wel nog eens af te rekenen met de wind.
Ik ging van Breskens niet rechtstreeks naar huis maar deed eerst nog een rondje Zeeuws-Vlaanderen, vertrekkend langs de Westerschelde. Het rondje werd wel wat groter dan ik gedacht had. Ik had graag in de omgeving van Aardenburg geëindigd maar dat is dus niet gelukt, ik had nochtans al een uiterste hoekje afgesneden. In de plaats daarvan ging ik op zoek naar een camping in Axel maar daar bleek geen spoor van te zijn. Ook Mijnheer Google kende daar geen camping maar hij kende er wel ééntje een tien kilometer verderop, bij Sas van Gent. Doorgaan dus maar.
Na al de boerenhoven waar ik de laatste tijd kampeerde, kwam ik vandaag zowaar op het “Hof van Autriche” terecht. Ook gewoon een boerenhof overigens 🙂 . Ik kreeg er trouwens weer een zeldzaam schaduwplekje.

https://www.strava.com/activities/7355841186

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s