Breskens 95 Km

Vanmorgen was het veel aangenamer opstaan, ik had een mooie ochtendzon om de tent wat op te warmen.
Het werd ook een heel aangename fietsdag, zelfs de wind stond relatief goed.
In het begin ging het nog even door bos en hei maar al vrij snel bereikte ik de Schelde. Ik nam er ook enkele “Belgische” foto’s, vanuit Nederlands perspectief dan. De LF ging vanaf dan trouwens door tot Vlissingen in plaats van Middelburg, zoals ze gisteren nog deed, en liep daarbij samen met de Schelderoute. Ik deed al eens de Schelderoute langs de Belgische kant maar hier kan het dus ook. Voor mij maakte het trouwens weinig uit dat de LF doorging tot Vlissingen, in Nieuwdorp verliet ik de route en nam een directere route richting Vlissingen. Het werd daarbij wel een wat langere rit maar omdat ik in Vlissingen geen camping zag, ging ik graag vandaag nog het water over. Aan de overkant was er wel weer keuze in overvloed. Ik ging echter direct naar de dichtstbijzijnde, het was ondertussen wel genoeg. Ik kreeg er een mooi plaatsje uit de zon en de wind, het enige schaduwplaatsje op de camping 🙂 .
Er zijn maar 2 manieren om vanuit Nederland rechtstreeks naar Zeeuws-Vlaanderen te gaan, met de auto door de Westerschelde tunnel richting Terneuzen of met de fiets / te voet met de veer naar Breskens. Misschien konden we Zeeuws-Vlaanderen beter annexeren en de grens in de Westerschelde leggen, van bij ons zijn er veel meer doorgangen 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7350478536

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s