Wouwse Plantage 83 Km

Het was vanmorgen frisjes opstaan in de tent. Het zou echter snel mooi fietsweer worden, blauwe lucht met een aangenaam temperatuurtje en weinig wind. De lucht zou later wel grijzer gaan kleuren maar er gebeurde verder niets.
Ik vervolgde vandaag dus mijn rit net boven de grens. Even was ik zelfs terug in België. Ik volgde ondertussen de LF13b route, de Schelde – Rhein route in omgekeerde richting, en die ging dus even over de grens. Ik had eventueel een alternatief kunnen uitwerken maar die ging altijd lang en moeilijk zijn en dus liet ik het maar zo, zo principieel ben ik nu ook weer niet 🙂 . Het was de hele tijd mooi fietsen door bos, heide en velden maar de meest spectaculaire dag was het niet.
Eindigen deed ik in de Wouwse Plantage, waar ik net naast de route een grote camping zag liggen. Ik reed wel eerst nog even door naar Wouw om te winkelen en toen bleek dat er in de Plantage ook nog een kleinere camping was en daar ben ik dan maar naartoe gegaan, Camping ’t Schouwke.

https://www.strava.com/activities/7344662253

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s