Brommelen 88 Km

De dag begon overwegend grijs als gisteren maar na de middag klaarde het helemaal op en zou het echt warm worden.
Na 7 Km was ik weer op de maasroute, daar was weer een veer om “deze” kant op te komen. Bij Linne raakte ik het spoor kwijt en ik had best wat moeite om het terug te vinden. Toen ik het terug vond moest het moeilijkste nog komen. Niets kwam overeen met de verwachtingen en de kaarten, ik raakte er totaal niet wijs uit. De maasroute maakt hier een aantal verschillende mogelijke opties en schijnbaar stond ik ergens anders op een “andere” maasroute dan ik dacht. Het duurde me even om de juiste richting terug te vinden. Na dagen met de Duitse grens te flirten, flirtte ik vandaag met de Belgische. Ik passeerde dan ook het smalste stukje Nederland.
Kamperen doe ik in Brommelen, de campings zijn hier niet zo rijkelijk bedeeld en er is dan ook niet zoveel keuze. Niet dat de camping niet geslaagd is overigens.

https://www.strava.com/activities/7291187862

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s