Genk 46 Km

Vandaag was een wondermooie fietsdag.
Ik verliet vandaag dus Nederland. Ik volgde eerst nog een eindje de maasroute richting Maastricht maar nam daar de richting naar België. Toen mijn maat Dirk merkte dat ik in de richting van zijn contreien uitging, nodigde hij me uit voor een nachtje. Het past misschien niet helemaal in mijn “Rondje Nederland” maar ik kon de gelegenheid om nog eens bij te praten, op onze “gevorderde” leeftijd 🙂 , toch niet laten voorbijgaan. Bovendien was het sowieso al de bedoeling om mijn rondje te onderbreken voor enkele dagen bij moeder. Het werd vandaag dus nog eens een korter ritje.
Ondertussen ben ik hier door Dirk en Sabine al erg goed ontvangen en in de watten gelegd en heb ik met Dirk al goed bijgepraat.

https://www.strava.com/activities/7295803427

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s