Gennep 82 Km

Het is gisteren nog blijven regenen tot stuk in de nacht maar vanmorgen stond ik op onder een helder blauwe lucht. Het werd in de loop van de voormiddag echter duidelijk dat het weer niet goed zou lopen met het weer. Het geluk zat deze keer echter met mij mee. Ik zag, en hoorde ook wel eens, de buien links en rechts van mij maar ikzelf ging er netjes tussendoor. Het was telkens wat bang kijken wanneer er weer nieuwe buien leken gevormd te worden maar op wat verdwaalde druppels na heb ik geen regen gehad, ik heb alvast geen regenjasje nodig gehad 🙂 .
Het ging vandaag nog lang oostwaarts, om een Duits uitsteeksel heen. Bij het veer in Millingen stootte ik op een fietsroute naar Maastricht. Dat leek me wel een goede leidraad voor de volgende dagen, geen gedoe meer met knooppunten maar gewoon naar Maastricht fietsen. Ze leidde me alvast feilloos door Nijmegen heen.
Kamperen doe ik op weer een mini-camping bij Gennep. Ondertussen heeft de zon al behoorlijk op mijn tentje geschenen en alles wat droog hoort te zijn is weer droog, het kan terug gaan regenen 🙂 .
Mijn route naar Maastricht is ondertussen overigens samengevloeid met de Maasroute.

https://www.strava.com/activities/7280444575

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s