Doetinchem 77 Km

Het trok gisteren nog helemaal open en ook de wind viel weg, het was aangenaam vertoeven. Ook vanmorgen begon mooi met weinig wind.
De rit begon weer mooi door bos en veen. De mooiste momenten waren echter toen ik, twee maal, een reegeit met kroost zag. De kalfjes komen amper met hun kop boven het gras maar ze zijn dus wel al mee op stap. Bij de eerste zag ik er maar één maar de tweede had er twee bij en die waren behoorlijk actief, dan zag je de kopjes uit het gras op en neer alle kanten uitgaan. Het gebeurde allemaal op wat grotere afstand en in het hoge gras maar ik vond het toch mooi.
Tegen de middag merkte ik dat ik het vandaag weer niet droog zou houden en dat het deze keer waarschijnlijk niet tot wat motregen beperkt zou blijven, de combinatie van een relatief warme dag met donkerder wordende wolken en een terug aantrekkende wind leek me geen goed voorteken. Dat bleek wat later ook maar het gevreesde klank en licht spel bleef wel uit. Toen de regen begon liet ik de knooppunten voor wat ze waren en probeerde ik de korst mogelijke weg richting Doetinchem te nemen, waar ik halt zou houden. Al blijkt dan dat het ook niet allemaal hemels is in fietsland Nederland, een ontbrekende wegwijzer op een cruciaal punt en een wegonderbreking zorgden toch voor wat extra kilometers.
Ondanks de regen ging ik vandaag toch gewoon voor de camping, een jaartje ouder worden doet een mens schijnbaar toch geen goed 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7275255747

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s