Enschede 87 Km

Het is gisteren avond niet meer gestopt met regenen. Er viel dan ook niet veel meer te doen dan in mijn tentje liggen en naar de vogels te luisteren, die trokken zich er niets van aan. Gelukkig vind ik dat op zich nog wel leuk, naar de vogels luisteren. Tegen vanochtend was het wel weer gestopt met regenen. Vandaag dreigden de wolken wel geregeld maar bleef het droog. De wind was ook wat afgenomen.
Over de rit valt op zich weinig te zeggen. Het ging verder zoals de afgelopen dagen, langs de Duitse grens en af en toe er pal op.
Na al de kleine campings van de afgelopen dagen kwam ik in Enschede op een heus vakantiepark terecht. Alleen was ik drie dagen te vroeg, ze openen pas vanaf vrijdag. Ze had me wel een tip voor een andere camping “in de buurt”, helemaal voorbij de andere kant van Enschede. Uit de richting en helemaal door de stad, ik dacht het niet. Ik ben dan maar gewoon zelf doorgegaan. Zo kwam ik uiteindelijk toch weer bij de boer terecht, een beetje onder Enschede, en eigenlijk ben ik daar best blij om. Het was ook nog wel een hele route om er te geraken maar het is wel in de goede richting en niet door de stad. Volgens de knooppuntkaartjes, het is niet overal het geval maar hier vermelden ze de campings erop, zijn er verscheidene in de buurt maar ik nam gewoon de eerste die ik tegenkwam en ben best goed terecht gekomen.

https://www.strava.com/activities/7269920526

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s