De Pollen 78 Km

Het is dus gisteren namiddag beginnen regenen en is dat in min- of, dikwijls, meerdere maten blijven doen tot vanmorgen. Ik kon ook de wind in de bomen spelen maar in mijn tentje had ik er weinig last van. De regen stopte vanmorgen net vroeg genoeg om zelfs mijn tentje droog te kunnen inpakken. Het was wel nog altijd zwaar bewolkt en winderig. Tegen de middag verschenen er wel opklaringen maar later ook weer buien. Ik kon wel terug droog mijn tentje opzetten.
Het begon vandaag door het veen met alom water, water zonder boten voor een keer. Even later zou ik dan in olie gebied komen. Je moet daarvoor niet naar Texas of zo, het kan ook gewoon bij de buren.
Even voor Coevoorden moet ik ergens een plaatje gemist hebben want plots waren er geen knooppunten meer, ik ben dan maar een stuk gewoon op wegwijzers verder gegaan. Dat was waarschijnlijk sowieso makkelijker dan op knooppunten door Coevoorden te rijden.
Van namiddag liep mijn knooppunten systeem niet helemaal zoals het hoorde door het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ik deed wat domme kilometers teveel eigenlijk.
Ik kampeer nu weer bij de boer en ook hier moest ik via firefox op de wifi geraken. Ik hoor weer de wind met de bomen horen spelen maar ook hier heb ik er in mijn tentje weinig last van. Het regent wel weer behoorlijk.

https://www.strava.com/activities/7264502764

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s