Zwartemeer 85 Km

Ik heb er deze keer geen foto van maar het was weer mooi kamperen gisteren.
Ik rijd tegenwoordig op knooppunten. Dat gaat dan enkel punten ver om daar dan weer het kaartje te bekijken voor het volgende stuk, soms ook met mijn fietsatlasje erbij voor het grotere overzicht.
De rit ging vandaag niet zonder hindernissen. Bourtange was een mooi vestingstadje maar ook eentje met een probleem, naast het slechte wegdek 😉 , ik geraakte er niet weg 😉 . Een eindje verder moest ik dan een heuse zandcross rijden en nog een stuk verder stond ik te voet vanwege de pinkster rommelmarkt.
Ik reed na de middag voor het eerst sinds een tijd in korte mouwen. In de latere namiddag overtrok de lucht wel en met het soort grijs waarvan ik het gevoel had dat het snel kon overgaan in buien.
In Klazienaveen zou ik naar een camping gaan maar je moet ze wel vinden. Met wat hulp vond ik de weg naar een minicamping maar die was volzet. Twee kilometer verder, die er uiteindelijk drie waren, was er nog eentje maar er bleek niemand thuis en ook de telefoon werd niet beantwoord. Omdat het ondertussen stilaan was beginnen regenen, nog geen buien maar wel nat, nam ik de vrijheid om me al te installeren en ging later mijn zaken regelen. Ik bleek ondertussen gevorderd te zijn tot Zwartemeer.

https://www.strava.com/activities/7259522047

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s