Workum 84 Km

Het is gisteren in buitjes beginnen regenen en dat deed het ook vanmorgen nog. Tegen 8 uur leek het meeste er echter uitgevallen te zijn, af en toe volgde nog wel eens een licht buitje maar niets om dramatisch over te doen. Wat er wel nog altijd is, is die stevige koude wind. In het begin viel het nog wel mee om te fietsen maar uiteindelijk moest ik toch terug richting noorden en toen begon het gevecht weer. Hij is niet zo extreem meer als de voorbije dagen maar nog altijd zeer goed voelbaar. Ooit moet hij toch een verdwijnen, zou ik hopen :-).
De route heeft mij vandaag verrast, ik had gedacht van langs Heerenveen te rijden en daar eventueel eens de schaatstempel Thialf te gaan bekijken maar schijnbaar hoort Heerenveen niet bij deze elf Friese steden.
Na 44 Km kwam ik op wegen waar ik al eerder fietste, een week geleden met de Zuiderzee route. In Workum zocht ik dan de camping op die ik al kende en die me toen wel beviel. Je zou denken dat dat makkelijk is maar toch maakte ik er een beetje een zootje van op het einde, ik ging ze aan de verkeerde kant van het dorp zoeken. Eens op de camping was het wel makkelijk om mijn plaats te vinden, ik sta namelijk op precies dezelfde. Hier krijgen ze waarschijnlijk niet zoveel trekkerstentjes.
De Friese Wifi lijkt te zwak voor foto’s, het wil ook hier weer niet lukken. Vorige week ging het nochtans wel, al was dat toen ook niet helemaal zonder problemen. Misschien probeer ik straks nog eens als het wat rustiger is en misschien vanop een andere plaats.

https://www.strava.com/activities/7221864061

Hoera, gelukt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s