Sneek 74 Km

Het is nog altijd erg fris en erg winderig en vannacht, en ook vanmorgen nog, kregen er ook nog wat nattigheid bij, geregeld een licht buitje. Na het vertrek was er dat echter snel uit.
Ik begon met nog even Dokkum rond te rijden, best een mooi stadje. Ik zag er ook de 2 Belgische koppels weer maar zij waren al klaar om door te rijden terwijl ik nog aan mijn rondje bezig was. Later kwam er dan toch een echte ontmoeting toen zij op een terrasje aan een koffiestop bezig waren, het zijn Waaslanders.
Molens zijn in Nederland meer dan de meelmolens bij ons, de laatste die ik vandaag tegenkwam was een houtmolen. Niet omdat hij van hout gemaakt was maar omdat hij als zagerij werkt.
Voorbij Sneek maakt de route nog een lusje en bij de tweede maal Sneek vond ik het wel genoeg voor vandaag en zocht ik een camping op. Sinds Hemelvaart zijn schijnbaar de fietsers in gang geschoten, ik kom er veel tegen en ook op de campings sta ik nog zelden alleen met mijn fiets en tentje.
Ook de foto’s van gisteren staan er ondertussen op. Om een voorbeeld te geven van hoe zwak de verbinding wel was, ik heb op mijn telefoon uiteindelijk de wifi uitgeschakeld om via 4G mijn krant binnen te halen.

https://www.strava.com/activities/7216315617

Ook hier lukt het geen 2° keer met de foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s