Dokkum 78 Km

Om te beginnen: ik had dus gisteren mijn feestdag mis, waarschijnlijk misleid door de verschillende aankondigen voor pinksterweekend die ik de afgelopen dagen zag. Het werd me pas duidelijk toen ik aan het eind van de dag mijn digikrant wou lezen en er geen kreeg, toen besefte ik dat er iets fout zat. Hemelvaartsweekend, en dus waarschijnlijk ook pinksterweekend, zijn gelijk in Nederland en België.
Kamperen met dergelijk forse wind is niet echt een pretje. Het tentje schudt alle kanten uit en opbreken was vanmorgen al eenzelfde uitdaging als opbouwen gisteren. Het ziet er misschien niet zo uit op de foto’s maar het bleef ook vandaag grauw en winderig. Vanavond heb ik gelukkig wel weer wat bescherming.
Ik begon dus vandaag aan de elfstedenroute en ik was niet de enige om die te doen, ik speelde in het begin enkele keren haasje over met 2 Belgische koppels die duidelijk dezelfde route reden. Uiteindelijk ga je wel uit elkaar door verschillende stops, ik had een verlengde stop waarbij ik 2 Engelse koppels uitlegde wat “elfsteden” precies betekent in Nederland. Tot een echte ontmoeting met de Belgen kwam het dus niet.
Toen ik bij het binnenrijden van Dokkum een camping zag, was het duidelijk dat het genoeg was voor vandaag.

https://www.strava.com/activities/7210749679

Nog eens voorlopig zonder foto’s. De connectie is nogal zwak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s