Workum 76 Km

’t Urker Bos was echt wel weer een treffer. Er was wel wat drukte centraal, met o.a. een speeltuin en een feestje, maar rondom was alles gewoon mooi en rustig.
Het begin vandaag was mooi maar niet echt aangenaam. Het ging mooi over de dijk met een licht rugwindje maar ook door hele wolken van kleine vliegdingetjes, ontelbaar veel vliegdingetjes.
In Lemmer vond ik de zuiderzeeroute terug. Het ging vanaf daar ook een andere richting uit, waardoor ik die wind in het nadeel kreeg en ik hem niet meer zo licht vond 🙂 . De route lag ook niet meer direct op de dijk maar ging door de weides er net achter, maar ook in de weides varen gewoon boten 🙂 .
Eindigen deed ik vandaag in Workum of Warkum, ik ben hier in tweetalig gebied. Workum is in het Nederlands. Ik sta met mijn tentje bij een marina die me wel wou ontvangen 🙂 . Een beetje dezelfde soort camping als gisteren alleen gaat het hier meer om water en surfen dan om bos en speeltuin.

https://www.strava.com/activities/7184737710

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s