Texel 14 Km

De wind was vandaag grotendeels verdwenen, er restte nog een briesje, en dan verhoogt inderdaad al snel het zomergevoel.
Ik liet een keer de fiets aan de kant staan en maakte een wandeling, zo kwam ik tijdens mijn kusttraject tenminste ook een keer op het strand. Voor de zonnebaders: er is nog plaats op de Texelse stranden 🙂 . De wandeling viel wel wat groter uit dan gepland, ik had een eerdere doorsteek door de duinen willen maken maar die was afgesloten vanwege het broedseizoen.
Na de middag vervoegde ik de toeristen en struinde wat rond in het stadje/dorp.

https://www.strava.com/activities/7156766076

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s