Texel 55 Km

Het was vanmorgen moeilijk, wat langer blijven liggen 🙂 .
In mijn rondje Nederland deed ik vandaag een rondje Texel. Ik heb wel een paar leuke foto’s maar mijn pocketcameraatje schiet toch ruim te kort voor vogelfotografie. Alleen al ze in beeld te krijgen op een schermpje een paar centimeters voor je neus, waarbij je dan nog gehinderd wordt door zon en zonnebril. De lange slijkstrook langs de oostkust krioelde bijvoorbeeld van het leven maar je zag er amper iets van terug op het schermpje. Het ritje was dus wel erg mooi, met veel leuke vogels langs land- zowel als zeekant. Ook veel schapen op Texel. Naar verluid kweken ze hier van nature gezouten schapenvlees vanwege het zilte gras dat ze hier eten.
Op het eind had ik echter de wind weer stevig tegen om terug thuis te geraken, dat was nog eens zwaar aan de arbeid.
Ik lees dat het in België dit weekend hoog zomer was maar hier leeft dat gevoel, toch minstens bij mij, veel minder vanwege die stevige wind die ook nog vrij fris is.

https://www.strava.com/activities/7151620667

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s