De Koog 43 Km

Vanmorgen begonnen met een klein ritje naar Den Helder, om daar de boot naar Texel te nemen. Ik had vanavond makkelijk escargots of kikkerbillen kunnen eten, ik kon gerust een portie gevangen hebben onderweg 🙂 . Kikkers misschien iets moeilijker dan slakken 🙂 .
Ik zag de overzet juist vertrekken toen ik Den Helder naderde maar ze varen om het half uur, dat was dus geen probleem.
Op Texel ging ik eerst langs bij Jumbo Den Burg, die is hier ’s zondags open. Daarna ging ik nog wat door tot De Koog voor een camping. Het is hier weer een beetje gokken, ik denk dat ik een goede gekozen heb maar geen goedkope.
Ik blijf hier een paar dagen waarbij ik het even rustig aan zal doen.
Overigens, voor wie het niet zou gemerkt hebben, de foto’s van gisteren zijn ondertussen ook doorgegaan.

https://www.strava.com/activities/7145971437

https://www.strava.com/activities/7145968003

Een gedachte over “De Koog 43 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s