Brielle 71 Km

Ik heb gisteren, net nadat ik me in mijn tentje teruggetrokken had, zowaar een paar uur regen gehad.
De grotere camping viel uiteindelijk echt wel mee. Ik bleef alleen op mijn veldje, de camping was onderverdeeld in kleinere omhaagde “veldjes” waarbij het mijne voorzien was voor acht plaatsen, en ook verder bleef het erg rustig. Ik stond vermoedelijk ver genoeg weg van waar de grotere drukte mogelijk was. Mijn zwijgzame buur kwam nog wel een tijdje terug op zijn plaats en ik kreeg ook prachtige zangertjes in mijn omgeving, soms leek het wel of ze binnen in mijn tentje zaten, maar dat was alleen maar mooi.
De route ging vanmorgen verder over de kustroute. Ik week wel even af om me alvast van een portie windmolens te verzekeren 🙂 . Verderop raakte ik het spoor kwijt maar ik volgde dan de oude “LF1” route zoals die in mijn atlasje vermeld staat.
Ik had gedacht om vandaag tot Hoek van Holland door te gaan maar voorbij Brielle liep het mis omdat de brug onderbroken is en er voor fietsers geen omleiding aangeduid staat. Er waren 2 mogelijkheden en ik koos duidelijk voor de verkeerde. Het leek me dat de andere richting het hele ommetoer was en ik dacht in mijn richting wel een alternatief te vinden, fout dus. Uiteindelijk zag ik alleen nog een uitweg richting Engeland en dus keerde ik maar terug naar Brielle, waar ik alvast een camping gezien had. Ik heb Brielle niet uitgebreid bezocht maar het lijkt me wel een best leuk stadje, duidelijk ook met een geschiedenis.
Het is ook weer een grotere camping en al duidelijk minder rustig dan gisteren. Ik heb meerdere buren en daarbij ook minstens één keffer.
Morgen probeer ik verder in de andere richting, dan heb ik sowieso een hele dag 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7130111315

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s