Renesse 82 Km

De camping van gisteren was een voltreffer. Het wemelt van campings in de omgeving van Cadzand maar ik besloot de eerste de beste te nemen en dat bleek ze ook te zijn: mooi, kalm en compact, meer moet dat voor de fietskampeerder niet zijn.
De rit van vandaag ging in 2 delen. Het eerste deel ging, langs de kust, tot Breskens, waar ik de boot naar Vlissingen zou nemen. Ooit was dit een volwaardige veerdienst maar er ligt al een tijdje een tunnel wat verderop en nu vaart men alleen nog voetgangers en fietsers over. Ik had geen idee over de uurregeling maar bleek nog net op tijd te zijn om een boot te halen. Aangezien we halfweg een andere overzet kruisten, veronderstel ik dat ze om het half uur overvaren.
Aan de overkant ging het ook weer langs de kust verder. Daarbij had ik een hele tijd de wind in het nadeel, een stuk minder leuk dus. Pas na de bocht bij Westkapelle, na 20 Km, kreeg ik hem terug in de rug. Af en toe zat er in de duinen ook al eens een scherp klimmetje.
Eindigen deed ik in Renesse. Ook hier is een overaanbod aan campings maar degene die ik tegenkwam waren mega. Ik probeerde op zoek te gaan naar een wat kleinere maar dat is niet helemaal gelukt, op een bepaald moment moet je toch kiezen. Al bij al lijkt het nog meet vallen. Ik sta, voorlopig althans, alleen veldje en al het nodige is vlakbij. Ik had wel even een buur, wat harige, maar die zei niet veel 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7124776107

https://www.strava.com/activities/7124775287

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s