Bellewaarde 16 Km

Gisteren heb ik, nadat ik ’s morgens wel nog ging winkelen, de dag toch maar thuis uitgezeten, al is dat op een zolder ook niet altijd even prettig.
Vandaag ben ik de dag dan begonnen met een stevige ochtendwandeling, voor een nieuwe golf van regen en wind. Er lag overal behoorlijk wat sprokkelhout langs het parcours. In een klein bosje net voor Bellewaarde moest ik even op mijn stappen terugkeren toen mijn pad geblokkeerd was en langs Zillebeke Vijver en de Verdronken Weide kwam er al eens wat klauterwerk aan te pas. Toch was het weer een mooie wandeling met heel wat leuke foto’s en een bijzondere gast aan de Verdronken Weide, een Zwarte Ibis.

https://www.strava.com/activities/6706542621

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s