IJzer en Blankaart 58 Km

Na een lange winderige nacht nam de wind tegen de ochtend eindelijk af, voldoende voor een ritje op dikke banden dacht ik. Dat viel echter nog lelijk tegen, bleek dat de wind na de middag al terug / toch nog altijd behoorlijk stevig door blies. Ik besefte dat natuurlijk al vlug maar eens met de fiets vertrokken zette ik toch door. Ik fietste naar Vleteren met een gemiddelde snelheid van 15 KmH, er was een tijd dat ik dat ook zonder fiets zou gekund hebben. Eens voorbij Vleteren had ik echter het zwaarste wel gehad, er volgden nog wel wat lastige stukken natuurlijk maar niet zo lang aan een stuk.

https://www.strava.com/activities/6697129762

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s