Verdronken Weide 8 Km

Na 2 dagen thuis zitten, waarbij ik gisteren ’s morgens wel naar de winkel en ’s avonds naar de wasserij ging, maakte ik vanmorgen eindelijk weer een wandelingetje. Het was nog niet echt mooi te noemen maar regen en wind bleven wel ruim binnen de perken. Rond de Verdronken Weide was het nog altijd een beetje klauteren maar rond de Vesten was het wel grotendeels geruimd, op 1 boom na maar daar kon je makkelijk rond gaan.
De ibis voelt zich schijnbaar nog altijd goed aan de Verdronken Weide.

https://www.strava.com/activities/6720656649

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s