Namen – Bergen 89 Km

Vandaag weer prachtig fietsweer.
Ik liet vanmorgen de Maas achter voor de Samber, die ik zou volgen tot Charleroi. Hier ligt wel de hele weg een pad langs de rivier maar de staat van het wegdek laat veel te wensen over, dikwijls ruw of kapot beton of asfalt. Vanaf Charleroi zou ik, tenzij ik ter plaatse een alternatief zou opmerken, de grote weg naar Mons nemen. Een alternatief ben ik niet tegengekomen maar de juiste grote weg vond ik wel al snel. Dat dit niet de mooiste weg zou worden besefte ik sowieso al wel maar dat het zo erg zou worden dat had ik niet verwacht, het moet met de auto al geen pretje zijn en met de fiets dus helemaal niet. Bovendien is er links of rechts ook niets om naar te kijken. Hij bracht me echter wel recht naar doel, zonder twijfels onderweg.
Langs de Samber kwam ik ook INEOS tegen, niet de wielerploeg maar de fabriek 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5850694638

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s