Vorselaar – Luik 102 Km

Het was bepaald geen aangenaam fietsweer vanmorgen maar ik ben dus wel weer verder getrokken. Het voordeel van de noordenwind was wel dat ik hem weer overwegend in het voordeel had 🙂 .
Vandaag en de volgende dagen geen vooraf uitgewerkte route meer maar gewoon op het gevoel en een beetje op de kaart. De uitgewerkte routes die ik heb zouden me weer langs de Brusselse rand en de Hotond gebracht hebben en daar had ik geen zin in. Het ging dus richting Wallonië. Dat schrikte ook een beetje af omdat ik geen rampentoerist zou willen zijn maar ik denk dat het op mijn voorziene route wel moet meevallen. Omdat het vandaag sowieso al wel vrij stevig zou worden koos ik niet voor de kleinste en kronkeligste baantjes. Vanaf Sint Truiden koos ik zelfs resoluut voor de grote weg, recht naar Luik.
Mijn broodje at ik tegenover Staeyen maar dat had ik aanvankelijk niet opgemerkt, dat ziet er echt niet uit als een voetbalstadion.

https://www.strava.com/activities/5839579930

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s