Vorselaar 37 en Kessel 3,5 Km

Omdat het er op leek dat het voor de middag wel droog zou blijven, ben ik vandaag maar begonnen met een ochtendritje. Ik heb nog een crossfiets die hier zijn vaste standplaats heeft en die ondertussen al een paar maanden stilstaat omdat ik telkens met die andere fiets naar huis kwam en in de weekends geen extra ritjes deed. Vandaag wou ik die dus nog eens in beweging brengen, alles werkt overigens nog zoals het hoort. Net voor thuiskomst, nabij de watermolen in Grobbendonk, spotte ik nog 2 reetjes. Veel is er op de foto niet van te zien maar ze staan er wel degelijk beiden op.
Na de middag zijn we dan, samen met familiebezoek, nog gaan wandelen naar Kessel Heide, op de purperen hei. Ik kan ondertussen van die wandeling nog wat nagenieten, van de erg actieve muggen.

https://www.strava.com/activities/5832791506

https://www.strava.com/activities/5835281839

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s