sport rit 106 Km

Anderhalf uur respijt had ik gisteren uiteindelijk nog voor de echte regen kwam, geen paar druppeltjes aan de rand van een buitje meer maar echte stevige stortregen.
Ook vandaag werd er dus weer gefietst. Ik deed nogeens mijn lokale bergritje, waarbij ik de golvende aanloop nog wat uitgebreid heb. Ook voor het einde had ik, voorbij Reningelst, aanvankelijk een wat langer en lastiger traject op het oog maar toen ik zover was vond ik het eigenlijk wel genoeg geweest en ik koos dus voor de directere route. Ook zonder dat extraatje is het tenslotte al wel een stevig ritje geworden, waarbij ook de wind weer zijn rol speelde. Overigens moest ik wat verder toch nog even rondrijden omdat er weer een “afstellingsrit” was, deze keer aan de andere kant van Dikkebus.

https://www.strava.com/activities/5743521505

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s