sport rit 105 Km

Vandaag had ik wel genoeg vertrouwen in het weer om de koersfiets te nemen. Dat vertrouwen kreeg wel een knikje, wanneer er aan de horizon donkere wolken verschenen, maar ik liet me niet afschrikken. Uiteindelijk verdwenen ze telkens ook weer. De wind bleef wel steeds behoorlijk goed voelbaar. De laatste 10 Km reed ik schijnbaar wel op de rand van een bui, waarbij ik dan van links wat gedruppel kreeg terwijl rechts de zon scheen. Nog wat dichter bij huis waren ook de wegen vochtig, daar was de bui dus al gepasseerd. Mijn vertrouwen was dus toch niet echt helemaal gerechtvaardigd geweest maar het is toch nog goed meegevallen.

https://www.strava.com/activities/5738044077

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s