Ieper 8 Km

Het werd na de middag best mooi maar de wind was er teveel aan om te fietsen. Na een toch wel vrij stevige fietsweek wou ik nu ook weer niet direct een te grote wandeling doen. Uiteindelijk besloot ik dan om voor een avondwandelingetje te kiezen, weer een beetje met de hoop om nog eens een ree te spotten maar ook deze keer is het niet gelukt. Ook voor de rest was het maar stilletjes, gelukkig was er een groep ganzen om toch iets extra te bieden.
Op het einde werd ik weer even opgehouden aan de Menenpoort maar omdat het deze keer echt bijna 8 uur was heb ik maar even gewacht in plaats van wat rond te gaan. Ik was daarbij wel een ietsje ongerust want er kwamen terug donkere wolken aanschuiven. Ondertussen regent het dan ook terug.

https://www.strava.com/activities/5749355089

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s