Ieper – Dikkebus 22 Km

Ik heb vanmorgen nog een tijd gedacht dat de fiets ook vandaag weer een optie zou zijn maar toen rond het middaguur een behoorlijke portie regen viel koos ik toch maar voor een wandeling, ik zou dus nog eens een wat langere wandeling maken langs Dikkebus.
Er dreven nog geregeld erg donkere wolken over maar de neerslag bleef beperkt tot af en toe wat gemiezer. De wind stak echter dikwijls nog een extra tandje bij, het zou dus echt geen aangenaam fietsweer geweest zijn. Wat me echter het meest stoorde was een “would-be racer” die de omgeving van Dikkebus onveilig leek te maken, het klonk zowat als een illegale training voor de rally van binnenkort. Toen ik voorbij Dikkebus was bleek het helemaal niet illegaal te zijn. Men had er zelfs de weg, mijn weg, voor afgesloten … voor één gast die wat heen en weer wil rijden. Eerst dacht ik dat ik er met een kleine omweg wel rond zou geraken maar dat bleek uiteindelijk niet mogelijk. Aangezien het allemaal nog een anderhalf uur zou duren zat er dus niets anders op dan helemaal terug naar Dikkebus te keren en langs de grote weg terugkeren. Op de terugweg hoorde ik dat het een Japanner zou betreffen die een test sessie hield maar ik weet niet zeker of dat klopt.
Mijn wat langere wandeling werd zo wel een echt langere wandeling.

https://www.strava.com/activities/5711910819

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s