Hoppe 79 Km

Ook vandaag weer de fiets genomen maar de wind blies nog zeker even sterk en het werd dus terug de dikke banden fiets. Ik deed eerst een stuk “Hoppeland” om dan over te gaan op “Jaak en Nink tussen de hoppevelden”, 2 routes die ik eerder dit jaar ook al reed. Ik merkte toen ook al op dat beide later in de zomer, wanneer de hop bloeit, waarschijnlijk mooier zouden zijn. Het is schijnbaar nog niet echt laat genoeg, de hoppevelden staan mooi groen maar ik merkte nog geen bellen op. Ik zal de rit over een maand dus nog eens moeten over doen.
Ik had de combinatie van de 2 routes wel op voorhand wat beter moeten bekijken. De overgang van hoppeland naar Jaak en Nink was eigenlijk bedoeld om de rit wat in te korten. Ik reed echter het overgangspunt voorbij en kwam daardoor wat verder op het vertrekkende deel van de route in plaats van het weerkerende. Hierdoor moest ik eerst nog een hele lus rond Vleteren maken alvorens terug te komen op de kruising van de routes, waardoor het toch behoorlijk stevige rit werd … voor dikke banden toch. Hoe dan ook, hoewel ik het al snel door had volharde ik toch koppig in de “fout” en vervolledigde dus de grotere rit. Al bij al heb ik deze week nog niet echt veel gedaan en het mocht dus wel een ietsje meer zijn vandaag.
Ter mijn verdediging in verband met mijn “fout”: die zou niet gebeurd zijn als er Jaak en Nink bordje zou gehangen hebben op het kritieke punt, wat net op die plaats dus niet het geval was.

https://www.strava.com/activities/5707281431

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s