Ieper 8 Km

Na de stevige wandeling van gisteren koos ik vandaag voor een kleinere avondwandeling, ook al in de hoop van nog eens een ree te spotten maar dat is deze keer niet gelukt. Op een poster tegen de muur in de vogelhut staan lepelaars vermeld als “onregelmatig in het trekseizoen” maar schijnbaar hebben ze in onze regio toch enkele geschikte standplaatsen gevonden, waarvan dus eentje aan de verdronken weide. Ze gaan wel vroeg slapen 😉 .
Ook op deze kleinere wandeling moest ik op het einde even afwijken. Het liep stilaan richting 8 uur, of toch al voorbij half acht, toen ik terug aan de Menenpoort kwam en in corona tijden hebben ze daar de nodige tijd en plaats nodig voor de Last Post.

https://www.strava.com/activities/5717543045

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s