IJzer en Blankaart 58 Km

Na een paar erg wisselvallige dagen, met geregeld een reeks buien, wou ik toch graag nog eens behoorlijk bewegen. Een tijd leek het of de regen weer roet in het eten zou gooien, toen die rond de middag weer lange tijd uit de lucht viel, maar omstreeks 1 uur klaarde het dan toch op.
Ik nam vandaag nog eens de fiets maar vanwege de stevige wind koos ik wel voor de, minder sportieve, dikke banden. Ik reed langs de IJzer en de Blankaart om eens te zien of de regen van de afgelopen dagen daar iets teweeg gebracht had maar dat bleek niet het geval te zijn, het water stond nergens bijzonder hoog.
Het was dikwijls stevig stoempen om vooruit te komen.

https://www.strava.com/activities/5701430030

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s