Beersel – Hotond 79 Km

Vandaag nog eens begonnen met iets wat ik gisteren vergeten te vertellen was. Er liggen in de rand rond Brussel nog opvallend veel kasseien, veel meer dan me lief is. Bovendien liggen ze dikwijls ook nog erg slecht, al bestaan goede kasseien natuurlijk niet. Ook van gisteren maar vanmorgen pas gemerkt, ik ben zowaar wat verbrand op mijn bovenbenen.
De Best Western was eigenlijk toch niet zo Best. Het hotel op zich was wel OK maar de baas en zijn adjunct hadden een vrij groot Basil en Manuel gehalte. Niets slecht maar je had soms het idee dat ze niet echt wisten waar ze mee bezig waren, vooral Manuel 😉 .
Ik dacht van vanmorgen ook het Kasteel van Gaasbeek te bezoeken maar dat bleek gesloten te zijn voor renovatie.
Ik had voor vandaag een eigen knooppunten route gemaakt. Die liep wel dikwijls gelijk met de Heuvel-/Vlaanderenroute, ook de icoon routes zijn op knooppunten gemaakt en ik ging tenslotte dezelfde richting uit. Ze hebben trouwens behoorlijk werk gemaakt van de afpijling, een maand geleden was ik nog aangewezen op de GPS-route maar ondertussen is alles netjes bepijld. Mijn eigen route liep ook voor een behoorlijk stuk door Wallonië, langs Flobecq. Je merkt dat ook direct aan de andere pijlen die zij op de bordjes gebruiken. Ik was wel niet overal even blij met hun route.
In Geraardsbergen ging het even regenen, vooral terwijl ik mijn broodje aan het eten was. Ik trok er ook even mijn regenjasje aan maar lang duurde dat niet. Verder heb ik geen nattigheid meer gehad.
Logeren doe ik dus terug in het hotel op de Hotond. Officieel heet dit Sporthotel maar ik weet eigenlijk niet goed waarom. Ik heb nog geen extra sportieve faciliteiten gemerkt, tenzij je de afspuitplaats voor fietsen bedoeld. Het is echter wel een aangenaam hotel en mooi gelegen, op een geschikte afstand voor een laatste etappe.

https://www.strava.com/activities/5594531235

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s