Hotond – Ieper 64 Km

Ik dacht dat vandaag aangekondigd was als een best mooie dag maar deze voormiddag was het toch vooral kil en grijs. Al bij al kan ik echter echt niet klagen over het weer van de afgelopen 2 weken, ik heb eigenlijk zelden regen gehad onderweg.
Vandaag geen mooi uitgewerkte route maar gewoon gekozen voor bekende wegen. Ik heb dan 2 opties, langs Tiegem of langs Bossuit. Ik koos voor de 2° optie, ik reed de afgelopen dagen al genoeg op en af en ging vandaag dus maar voor makkelijkere optie.
Het werd zo een kortere rit maar daar had ik ook geen spijt van. Bovendien was ik zo ruim op tijd om daarna nog rustig te gaan winkelen, ik had tenslotte niets in huis na bijna 2 weken van huis.

https://www.strava.com/activities/5599018404

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s