Mechelen – Diegem 76 Km

Om te beginnen nog iets dat ik gisteren vergat. Terwijl ik nog wat zat te wachten om in te checken, de receptie opende pas om 5 uur, arriveerde er nog een leuk fietsgezelschap van 4 jonge moeders met een kroost van 5 kinderen in bakfietsen en op stoeltjes. Mooi vond ik dat.
Op zich was het vandaag een best mooie fietsdag maar niet zo’n aangename met een behoorlijk stevige wind. Doorduwen tot Leuven zou gisteren nog een kleine 40 Km extra geweest zijn, inderdaad wat veel van het goede. Het waren wel mooie kilometers langs de Dijle. In Leuven kwam mijn route samen met de Heuvelroute, die ik daar de vorige keer deed. Waar ik toen in Duisburg rechtdoor ging volgde ik deze keer de stedenroute rechtsaf. Echter ook weer voor niet lang meer, ik reed verder naar Brussel centrum. Een eindje verder, in het Park van Tervuren, ging ik over op de Groene Gordelroute. De vorige keer deed ik ook een deel van het zuidelijke deel van deze route en deze keer kies ik dus voor de noordelijke deel. Het stadje Tervuren deed ik niet echt aan. Het is best wel een bezoek waard maar ik was er al wel vaker, onder andere verschillende keren voor Defensie.
Toen ik de Luchthaven van Zaventem bereikte verliet ik de route om richting Diegem te gaan, waar het weer de beurt is aan een IBIS.
Door het kronkelen van de route kwam de wind wel eens van alle kanten maar op de heuvelrug van Leuven tot Duisburg was het wel erg onaangenaam. De route van vandaag was eerder wat korter maar met deze wind had ik daar geen spijt van.

https://www.strava.com/activities/5583922015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s