Vorselaar – Mechelen 89 Km

Vandaag, met slechter weer dan in ’t weekend, dus toch de fiets genomen, ik moest tenslotte verder op mijn roadtrip. Ik had de rit stevig kunnen inkorten door recht op doel te gaan maar dat deed ik dus niet. Ik nam mijn gewone route naar Antwerpen om daar in te pikken op de Kunstedenroute, waar ik ze op mijn vorige trip verlaten had om over te gaan op de Kempenroute. Aanvankelijk viel het nog best mee maar in Antwerpen ging het echt regenen, weliswaar motregen maar wel ruim voldoende om nat te worden. Na regen kwam echter zonneschijn en dat was al zo toen ik in Edegem verrast werd door het Hof ter Linde. Van dichterbij was het wel wat minder indrukwekkend dan op het eerste zicht, met name het hoofdgebouw was tamelijk in verval. In de bijgebouwen waren een brasserie en bureaus, die waren dus wel goed onderhouden.
In Lier was het in die mate gebeterd dat ik, na mijn lunchstop, zowaar mijn regenjasje uit deed. Ik hield wat later wel een blik omhoog toen er wel weer erg donkere wolken kwamen opzetten maar ik kon ze net ontwijken.
Overnachten doe ik in de jeugdherberg in Mechelen. Niet mijn favoriete herberg maar doorduwen tot in Leuven, waar wel een aangename herberg is, was me wat veel van het goede.

https://www.strava.com/activities/5579163397

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s