Gent – Antwerpen 97 Km

Vandaag weer een grijze maar wel droge dag.
Ook de rit van vandaag deed ik al eens eerder natuurlijk, nog maar een maand geleden. Ik deed ze vandaag wel grondiger, de vorige keer miste ik in de verwarring tijdens een omleiding miste ik de derde veer maar dat is me vandaag niet overkomen.
Dendermonde was vandaag de plaats voor een broodjesjacht. Ik passeerde daar precies op de middag en omzeilde zo ook meteen de lunchpauze van de veermannen, ik kwam net voor de eerste middagvaart aan het veer in Baasrode.
De vorige keer zette ik van Antwerpen meteen door tot thuis maar vandaag dus niet. Het scheelt ruim 30 Km op de teller en bovendien zal ik morgen mijn rit nog even voortzetten. Net zoals de route niet echt in Doornik begint, zo eindigt ze niet echt in Antwerpen. Morgen ga ik dus nog een eindje door tot Zandvliet om van daar huiswaarts te keren.
Ik dacht in Antwerpen een plaatsje te hebben in de jeugdherberg maar daarbij is schijnbaar wat misgelopen, toen ik daar aankwam was alles er donker. Ik ben dan maar een beetje verder gereden naar de IBIS bij het Centraal Station, daar vond ik wel een kamer.

https://www.strava.com/activities/5558318272

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s