Antwerpen – Vorselaar 95 Km

Vandaag eindelijk een dag met echt behoorlijk mooi, en soms zelfs vrij warm, weer.
Dat de rest van de Schelderoute niet echt het mooiste stuk zou zijn, dat stond eigenlijk voor het vertrek al wel vast. Het mag dan echter niet het mooiste, zuiverste en gezondste stuk van de route zijn, je moet toch wel bewonderen hoe het allemaal opgebouwd is. Dat maakte dat het dan ook toch wel interessant was om eens door die andere wereld te fietsen. Overigens op opvallend goede fietsinfrastructuur, die is echt wel OK in het havengebied. Het is wel jammer dat je door werken nergens op de dijk terecht kon en daardoor slechts zelden de rivier of de overkant te zien kreeg. Tussen al dat haven geweld deed ik ook een klein rondje Lillo.
Op het einde ging ik op zoek naar een “finish” bordje voor de foto, zoals ik ook in Spiere gezien had, maar dat heb ik niet gevonden. Nog een laatste bordje naar links en dan niets meer, mogelijk met het oog voor een vervolg op Nederlands grondgebied in de toekomst.
Na mijn doortocht door de haven zat ik al snel in de bossen en de velden maar dan nog had ik er lang, vanop afstand, zicht op. Pas in de villawijken van Kapellen was het definitief voorbij.

https://www.strava.com/activities/5562982983

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s