sport rit 43 Km

Gisteren met interesse naar de weerberichten gekeken. Deboosere had het over af en toe wat licht gemiezer in het westen. Daar kon ik me best in vinden, het ging met de motregen wat op en neer zonder echt stevig te worden. De man op VTM kwam echter vertellen dat het overal droog gebleven was, ik reed drie uur in de regen maar het is wel overal droog gebleven. Dat je niet met 100% zekerheid kunt zeggen wat het weer voor de volgende dag wordt dat kan ik nog begrijpen maar dat je niet weet wat het weer de afgelopen dag was … ?, dan kan je misschien toch beter ander werk zoeken 😉 .
Toch vertrouwde ik vandaag weer op het weerbericht om, ondanks de dikwijls toch wel dreigende bewolking, weer te gaan fietsen. Ik schakelde uiteraard wel een heel stuk terug tegenover gisteren. Ik zou terug mijn recuperatieritje van woensdag doen maar besliste onderweg om er nog een stukje af te doen, vanwege de dreigende wolken maar nog meer door een erg onaangename wind.

https://www.strava.com/activities/5501133819

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s