Ieper 8 Km

Het was vandaag weer een lange trage regendag maar vanavond zag het er naar uit dat het toch een tijdje droog ging blijven en dus maakte ik alsnog van de gelegenheid gebruik. Ver ging ik natuurlijk niet meer maar het werd toch weer een erg geslaagde wandeling. De ree van de Verdronken Weide is nog altijd present. Rustiger dan vanavond wordt het niet meer, ik was alleen in de buurt en stond bovendien met de wind weg van de ree, en kon dus rustig toekijken. Hij schrok wel eens op van een wat luidruchtig motor of iets maar aan mij stoorde hij zich niet, hoewel hij wel eens naar me leek te kijken. Er blijken er trouwens twee te zijn, even later zag ik in een andere hoek van de weide nog eentje. Aangezien ze allebei rustig stonden te grazen kan ik me niet voorstellen dat het om hetzelfde exemplaar zou gaan die mee de verplaatsing zou gemaakt hebben. Als je echt gaat analyseren zie je waarschijnlijk ook wel verschillen in de geweien. De tweede stond wel wat verder weg en minder duidelijk in beeld.

https://www.strava.com/activities/5507086472

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s