Lanaken – Leuven 127 Km

Vanmorgen terug naar de Maas gereden om mijn route te vervolgen, het was niet zo’n lange aanloop vandaag. Even verder waande ik me even in een of ander wild gebied, de paarden kunnen hier vrij de Maaskanten begrazen. In Kanne vervoegde de Maasroute de Heuvelroute, die van Voeren tot Poperinge loopt en ik dus voor de rest van mijn trip zal volgen. Ik vond echter maar in één richting wegwijzers, verder langs het Albertkanaal terwijl ik volgens mijn GPS over het kanaal moest. Ik vertrouwde dan maar op mijn GPS, verder langs het kanaal ging vermoedelijk richting Voeren. Ik ben op GPS blijven rijden maar heb geen bordjes meer gezien. De Limburgers houden dus wel van de Kempen en de Maas maar zijn eerder koele minnaars van heuvels en van Vlaanderen. Ik ben echter ook in Vlaams Brabant nog geen bordjes tegengekomen. Er is dus nog werk aan de winkel, zonder GPS is de route nog niet te fietsen.
De rit van vandaag was weer veel te lang en ook erg lastig, de naam van mijn huidige route zegt voldoende. Naar het einde toe heb ik richting Leuven enkele kronkels in de route rechtgetrokken omdat het te lang en lastig werd.
In Leuven kon ik terecht in de jeugdherberg De Blauwput, waar ik vandaag de enige gast ben. De receptioniste is na mijn aankomst dan ook vertrokken, gasten zonder reservatie worden niet verwacht tegenwoordig. Op zich is het geen probleem maar ik ben vergeten het wifi paswoord te vragen. Er is wel telenet wifree maar daar krijg ik geen inlogscherm en kan ik dus geen volwaardige verbinding maken. Mogelijk blokkeert een of andere veiligheidsinstelling op mijn laptop een inlogscherm maar ik ben te moe om ernaar op zoek te gaan, mocht dat al het geval zijn. Ik kon het mij vooraf niet voorstellen in België 2021 maar ik moet dus mijn verhaal een dag uitstellen. Ik zou mogelijk in de stad nog wel ergens verbinding kunnen maken maar ik heb geen zin om met mijn laptop op toer te gaan in Leuven.
Uiteindelijk op de gang toch het paswoord gevonden en dus geen uitstel.

https://www.strava.com/activities/5435191457

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s