Vorselaar – Lanaken 150 Km

Ik ben vanmorgen extra vroeg begonnen aan een extra lange rit. De maandagrit ging altijd al een lange worden maar met de, zaterdag al aangehaalde, routeverandering werd het wel heel lang. Het begon natuurlijk al met ruim 30 Km naar mijn aanknopingspunt op de route. De Limburgers geloven trouwens schijnbaar niet in de Vlaanderenroute, zij doen gewoon de Kempenroute zonder meer.
Ik dacht dat ik ooit, destijds nog met de moto, naar het Duitse Kerkhof in Lommel gereden was maar nu ik daar passeerde kon ik mij niet herinneren dat ik ze ooit zag, enorm groot en indrukwekkend in zijn eenvoud. In tegenstelling tot bij ons in de Westhoek betreft het hier wel vooral slachtoffers van WO II.
Bij Maasmechelen kwam er een eind aan de Kempenroute. Dat had voor mijn Vlaanderenroute een probleem kunnen zijn maar even verder begon dan de Maasroute. Bovendien kon ik natuurlijk ook nog altijd rekenen op de route op mijn GPS. Ik was trouwens blij dat ik de Maas zag, ik wist dat ik dan mijn bestemming naderde. Het was overigens dan wel een zeer lange maar ook een erg mooie rit, veel langs het water en door het bos.
Logeren doe ik voor een keer in een heus hotel, Hotel Boomgaard in de Boomgaardstraat in Oud-Rekem, Lanaken.

https://www.strava.com/activities/5429303276

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s