Oostende – Gent 118 Km

Gisteren ging het nog geheel over bekende wegen maar vandaag ging ik naar het vreemde 🙂 . Eerst keerde ik nog een eindje terug om mijn route terug te vinden. De route van vandaag was de kunstedenroute, die van Oostende langs Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Leuven naar Brussel leidt. Ik zal ze dus morgen nog een eind verder richting Antwerpen volgen. Ik had vanmorgen een eindje kunnen afsnijden door in Oostende direct het kanaal naar Brugge op te zoeken maar daar koos ik dus niet voor, ik koos ervoor om de route zo volledig mogelijk te doen. Dat was ook wel goed want Stene was best leuk om door te fietsen en ook door de polders was het wel mooi. Verder zat er ook wel wat industrie tussen maar dat neem je er dan ook maar bij. Uiteindelijk kwam ik dus op dat kanaal naar Brugge terecht en na Brugge maakte ik nog een serieuze zijsprong langs Damme alvorens definitief verder richting Gent te gaan. De laatste 10 Km voor Gent kwam ik terug op bekend terrein, dat stuk ligt ook op mijn route van Ieper naar Vorselaar. In Gent kon ik niet terecht in De Draeke en koos ik dan maar de IBIS Budget nabij Dampoort. De route ging in Gent meer centraal door de stad maar ik verliet het spoor en koos voor de mij bekende weg richting Dampoort.
Voor vertrek gisteren zagen de voorspellingen voor vandaag en morgen er niet te best uit maar vandaag was het alvast mooi fietsweer, in de voormiddag een beetje grijs en soms ietwat dreigend maar verder wel goed om te fietsen.

https://www.strava.com/activities/5406623657

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s