Ieper – Oostende 98 Km

Vandaag ben ik dus aan mijn eerste “reis” in zowat anderhalf jaar begonnen, het was even wennen in het begin. Mijn route volgde de frontroute naar Nieuwpoort en dan de Kustroute naar Oostende. Zoals gisteren al gezegd, liet ik de bossen van de Palingbeek vandaag rechts liggen. Ook zonder was het wel een beetje raar om met een paar tassen al die kronkels rond Ieper te doen, na bijna 2,5 uur en met 45 Km op de teller was ik nog altijd op minder dan 15 Km van thuis 🙂 .
In Nieuwpoort moest ik de route even verlaten. Zij rekenen op de veerdienst om de IJzer over te steken maar die vaart nog niet op werkdagen. In Middelkerke loopt de route in principe over de dijk maar dat mag momenteel niet. Burgemeester Jean-Marie vindt dat fietsers van 1 juni tot 30 september niets te zoeken hebben op de dijk. De frontstrijder voor de vrijheden van het volk heeft geen morele problemen met deze extra beperking, als enige gemeente langs de kust 🙂 .
In Oostende vond ik dan mijn logement in de jeugdherberg De Ploate. Het gaat er hier uiteraard ook wat anders aan toe dan in normale tijden. Gedeelde kamers, buiten de eigen bubbel, kan nu niet en ik heb dus mijn heil moeten zoeken in een individuele kamer. Ook het ontbijt zal morgen niet het gewoonlijke buffet zijn.

https://www.strava.com/activities/5400369473

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s