Vlaanderen route 36 Km

Ik deed vandaag een klein dikke banden ritje als tussendoortje naar weer wat steviger werk vanaf morgen, ik reed een stukje van de Vlaanderen fietsroute.
Al enige tijd hangen voor mijn deur bordjes van de Vlaanderen fietsroute, wegens werken in het centrum passeert deze route momenteel dus letterlijk aan mijn deur. De Vlaanderen route is nieuw in vervanging van de oude LF’s (landelijke fietsroutes). In het afgelopen jaar zijn deze LF’s vervangen door thema routes, grotendeels dezelfde routes maar met andere aanduiding, en de Vlaanderen route is eigenlijk een verzameling van deze thema routes die zowat rondom Vlaanderen gaat, samen goed voor zo’n 940 Km. Op mijn stukje vandaag deed ik bijvoorbeeld delen van de Heuvelroute en de Frontroute 14-18.
Vandaag deed ik dus zo’n kleine 40 Km van de grote route en morgen begin aan de 900 andere. Het stukje dat bij vertrek langs de Palingbeek loopt zal ik morgen waarschijnlijk wel afsnijden, ik deed het vandaag al en zie het nut er niet van in om dat morgen nog eens over te doen met bagage. Niet dat ik zoveel bagage zal meedragen, ik zal niet kamperen op dit tripje en dat scheelt een pak. In deze coronatijden heb ik natuurlijk ook al mijn overnachtingen al gereserveerd.
Op de slotdag volgende week zal ik trouwens ook de rest van de rit van vandaag afsnijden en weer is dat vooral vanwege de passage langs de Palingbeek. Ik hou van de Palingbeek, het is er altijd mooi wandelen, maar wie komt er nu op het idee om een toeristische route over die kasseien te sturen. Verder was het wel een mooi ritje, in de omgeving ging ik over een paar wegen die ik nog niet eerder deed.

https://www.strava.com/activities/5394678625

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s